Andreea Esca dă din casă! Ce emisiune ar vrea să prezinte: Aș vrea să îmi pun în ordine viața

Andreea Esca a mărturisit ce i s-ar potrivi dacă ar renunța la pupitrul știrilor. Vedeta Pro TV a participat, recent, împreună cu familia sa la filmarea unui show culinar.

Printre glumele făcute între ei, prezentatoarea a dezvăluit ce tip de emisiune i s-ar potrivit.

“Știi că erau alea… «Dacă doriți să revedeți»?! Aici vreau să fiu, la emisiunea «Dacă doriți să revedeți cu Andreea Esca»”, a mărturisit prezentatoarea Știrilor Pro TV, potrivit cancan.

“Eu la anul aș vrea să îmi pun în ordine viața. Nu sunt deloc organizată”, a afirmat Andreea Esca.

“Da, nu sunt deloc organizată și vreau să mă organizez mai bine, pentru că fac mult prea multe lucruri”, a completat carismatica prezentatoare a Știrilor Pro TV.

Mai bine de 20 de ani la pupitrul știrilor

Vedeta a împlinit 24 de ani de când se află la Pro TV și a mărturisit care este motivul pentru care nu a renunțat la acest post.

“Împlinesc 24 de ani de Pro TV, că la ştiri, din 92 sunt pe sticlă. Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro TV, pentru că pe piaţa din România nu există ceva mai bun. Atunci de ce m-aş duce la ceva mai slab? Ca să-ţi spun cât se poate de sincer, ăsta-i răspunsul”, a declarat Andreea Esca.

Răspunsul este unul foarte simplu dacă ne uităm la audiențele canalelor de televiziune. ProTV este lider de audiență și ia fața marilor rivali întotdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *