Îi face concurență lui Dan Negru! Ce salariu încasează Cătălin Măruță la Pro TV

Salarii uriașe la Pro TV! Realizatorii TV se întrec în salarii care mai de care. Este și cazul lui Cătălin Măruță, soțul Andrei. Prezentatorul câștigă foarte bine.

Despre vedetă s-a spus că ar fi câștigat 15 000 de euro pe lună, dar salariul său ar fi fost micșorat după ce emisiunea sa a fost mutată din prime time, de pe segmentul orar al emisiunii Acces Direct.

Și despre Andra s-au vehiculat sume foarte mari. Artista ar câștiga aproximativ 10 000 de euro pe lună ca jurat al emisiunii „Românii au talent”. Pe lângă aceste sume, se adaugă banii din concerte, muzică, reclame și prezentări de evenimente.

Măruță ar încasa peste 1 000 de euro pentru a prezenta un eveniment. Cei doi soți sunt însă foarte deranjați atunci când presă scrie despre câștigurile lor, iar până în acest moment nimeni nu știe dacă cifrele care au fost vehiculate în mass media sunt de fapt reale. Aceștia solicită jurnaliștilor să nu mai scrie nimic legat de banii pe care îi înacsează.

Prezentatorul nu este singurul care câștigă bani frumoși de la Pro TV.

Andreea Esca ar câștiga cel mai mult! Știrista i-ar fi recunoscut lui Celentano ce salariu are chiar pe platourile de filmare. Aceasta ar câștiga 40 000 de euro lunar, o sumă imensă, însă nimeni nu a înțeles dacă este vorba despre o glumă sau a vorbit serios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *