Îngrozitor! Dieta secretă cu care o renumită vedetă a slăbit 30 de kg! Nu încercați așa ceva!

Era extrem de talentată, frumoasă, super celebră, dar îi lipsea talia de fotomodel. Marea problemă a carierei sale o reprezentau kilogramele în plus și toți cei din jurul său îi repetau neîncetat că trebuie să slăbească. Pentru asta renumita soprană Maria Callas, una dintre cele mai mari cântăreţe de operă din secolul 20 a făcut sacrificii neobişnuite și de-a dreptul înspăimântătoare.

La începutul carierei Maria Callas era o femeie cu forme ceva mai proeminente și pentru a deveni o femeie fatală care să rivalizeze cu actrițele de la Hollywood trebuie să slăbească aproximativ 30 de kilograme. Își dorea să poarte rochii strâmte și sexy, așa că se hotărăşte să urmeze sfaturile medicilor, care o îndeamnau încă din 1954 să slăbească, din motive de sănătate: proasta circulaţie sanguină, căderile de tensiune, corzile vocale fragile, toate acestea se datorează supraalimentării, nopţilor prea scurte, decalajelor de fus orar, de pe un continent pe celălalt.

Maria pierde 30 de kilograme într-un an şi jumătate, însă metoda urmată este una dintre cele mai controversate din lume: s-a contaminat în mod voit cu o tenie, practică destul de obişnuită în acea perioadă. Celebrităţile, dar şi oamenii obişnuiţi consumau chisturi de tenie de vită de mărimea unor tablete care, odată ajunse în intestine, absorbeau mâncarea. Pe lângă efecte precum diaree şi stări de vomă, cei care au încercat dieta cu tenie puteau face boli precum meningită, epilepsie sau chiar demenţă, întrucât parazitul putea ajunge la 9 metri lungime, scrie unica.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *