Bianca Dragusanu a fost invitata la o emisiune Tv unde a facut declaratii in premiera despre fostul eis ot, dar si despre cati copii si-ar mai dori sa aiba pe viitor.

Prezentatoarea de televiziune a marturisit ca si-ar mai dori sa mai aiba cativa copii, insa nu a specificat cu cine. Intrebata fiind cum ar arata barbatul perfect pentru ea, care ar putea sa o mai convinga sa aiba inca un copil, Bianca a facut o descriere ce ii duce pe multi cu gandul la fostul ei sot, Victor Slav.

Bianca a dezvaluit ca in trecut ea spunea ca nu ar mai vrea sa mai faca un copil si ca Sofia ii este suficienta. Sarcina ei a fost una destul de grea, desi ea a facut sa para ca nu a fost asa. Blonda se vede in viitor facand o masa mare de Craciun unde sa isi adune toti copiii.

“Daca pana acum cativa ani spuneam ca nu mai vreau copii, ca Sofia e destul, ca sarcina e grea, desi nu a parut grea la mine. Mi-as dori sa am un Craciun cu o masa mare, cu copii multi. Parca ar fi frumos la un moment dat. Inca doua fetite.

Cum sa fie barbatul cu care sa fac doi copii? Inalt, puternic, echilibrat, un barbat care stie ce vrea. Nu insinuez nimic! Nu fac planuri, Dumnezeu are grija.

Povesteam cu o prietena zilele trecute, ca ziceam acum vreo 10 ani ca nu vreau copii. Ma uit la ea si spun ca inca doi nu ar strica” a spus Bianca Dragusanu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here