Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit in urma cu ceva timp, bifand cea mai neasteptata despartire din showbiz. Cei doi au abordat cu profesionalism acest subiect, nu au dat foarte multe declaratii, insa au cazut de acord ca isi vor creste fetita impreuna si vor avea o relatie de prietenie pentru ea. 

Dupa multe certuri, despartiri si impacari, cei doi si-au spus adio definitiv. Bianca Dragusanu a renuntat la relatia cu Victor in favoarea uneia cu un barbat mult mai potent financiar, insa minunea nu a tinut mult timp, iar relatia cu luptatorul s-a incheiat dupa 3 luni. In momentul de fata, Bianca are o alta relatie cu Alex Bodi si nu se sfiesc sa se afiseze sau sa isi petreaca vacantele impreuna cu familiile lor.

Singurul punct comun intre Bianca Dragusanu si Victor Slav este fetita lor, Sofia Natalia. Cei doi ii dedica tot timpul lor liber, fiind adesea surprinsi de papparazzi impreuna la locurile de joaca sau in parc. Se vehiculeaza ca Bianca Dragusanu cheltuieste foarte multi bani pentru ca micuta sa fie fericita, cumparandu-i foarte multe jucarii, dar si hainute in tendintele actuale.

Suma pe care trebuie sa o plateasca Victor Slav ca si pensie alimentara pentru micuta Natalia depaseste 500 de euro, potrivit surselor: “Initial au decis sa imparta totul pe jumatate, dar, cum micuta sta mai mult in grija Biancai, este evident ca balanta financiara s-a inclinat in partea ei. Bianca sustine in mare parte cheltuielile micutei. Victor cotizeaza lunar cu putin peste 500 de euro, iar Bianca depaseste in lunile bune cateva mii de euro. Au fost luni cand a cheltuit si 5.000 de euro pentru ca nu se poate abtine sa nu-i cumpere fiicei jucarii si hainute.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here