Relatia dintre Brigitte si Florin Pastrama a reusit sa nasca nenumarate controverse, insa este alimentata de cei doi permanent. Fosta sotie a lui Ilie Nastase abia acum a constientizat ca toate actiunile sale, cat si ale actualului sau iubit sunt difuzate la televizor si toata lumea isi va schimba parerea pe care o avea pana acum despre ea.

Surprinzator, lui Brigitte ii este cel mai teama de imeginea ei si ca vor fi persoane care vor rade de ea, nicidecum de actiunile ei si de faptul ca de multe ori uita ceea ce vorbeste si nu isi asuma consecinta propriilor actiuni.

Fosta sotie a lui Ilie Nastase a reusit sa se certe cu toti concurentii din ferma, nu a scapat nici macar iubitul ei pe care l-a facut de nenumarate “prost” sau “idiot”, insa Pastrama nu a fost prea deranjat de vorbele brunetei, caci imediat se ducea sa o impace.

Atunci cand a aflat ca iubitul ei vorbeste urat despre ea cand nu este de fata, s-a enervat din nou pe Florin si i-a reprosat ca o face de ras:

“Sunt nervoasa pe tine, nu te mai da pe langa nimeni. Te umilesti prea mult, pana la final, o sa ajung sa imi fie rusine de toti. O sa rada si fostul meu sot de mine cand o sa vada show-ul, o sa spuna ca am un fraier langa mine, nu un barbat adevarat. Trezeste-te odata si incearca sa ai mai multa demnitate.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here