Gabriela Cristea este una dintre cele mai populare si indragite prezentatoare TV din Romania. Are mii de fani care o urmaresc zi de zi pentru stilul ei nonconformist si faptul ca este o persoana directa. Bruneta a luat decizia de a schimba postul de televiziune atunci cand nu s-a mai inteles cu producatorii de la Kanal D si nu s-a putut intoarce la carma emisiunii “Te vreau langa mine”.

Pe Gabriela Cristea putem sa o vedem acum prezentand emisiuni care se bucura de un real succes. Bruneta are o mare experienta in ceea ce priveste emisiunile in direct, ii si place foarte mult, iar acest lucru se vede. Este proaspata mamica a unei fetite superbe, iar viata sa de familie este un perfecta. Se considera o femeie norocoasa, cu o cariera asa cum si-a dorit. De ziua sa de nastere, aceasta a anuntat ca va mai avea inca o fetita si este insarcinata in cinci luni.

Vestea aceasta a luat-o prin surprindere, pentru ca nu se asteptau atat de repede sa mai vina inca un copil. Chiar si in aceasta situatie, prezentatoarea a recunoscut ca viata ei nu a fost mereu roz si a avut parte si de momente nefericite.

A adus in discutie o problema tot mai des intalnit in zilele noastre – infidelitatea. Iar la acest capitol a fost, ca de obicei, transanta: “Femeile si barbatii inseala deopotriva, numai ca femeile sunt mai discrete, desi in ultima vreme, ele se tot lauda. Asta e realitatea, de ce sa ne ascundem dupa deget. Inainte, femeile erau mai discrete.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here