Andi Moisescu este cunoscut pentru stilul sau transant de a aborda orice subiect de discutie! Din acest motiv, el este unul dintre cei mai indragiti prezentatori din Romania! Emisiunile sale au un real succes, rezistand multi ani in topul preferintelor telespectatorilor!

Este prezent la trei emisiuni de real succes, “Apropo TV”, “Pe bune?!” si este jurat la “Romanii au talent”. Invitat la un eveniment monden, acesta a acordat si un interviu. A vorbit despre faptul ca a fost un elev constiincios si ca i-a placut foarte mult sa mearga la scoala. Intr-adevar, la acea vreme regulile erau mai stricte. A marturisit ca nu ii obliga pe Luca si David sa ii calce pe urme si nici nu vrea sa ii cicaleasca foarte mult, dar isi doreste ca cei doi sa ii calce pe urme.

Singurul lucru pe care il cere Andi Moisescu de la ei doi baieti ai sai este ca la materiile care chiar le plac sa incerce sa fie cei mai buni. Ii este foarte greu sa le impuna aceleasi reguli, mai ales ca societatea a evoluat foarte mult, iar perioada pe care o traverseaza cei doi din punct de vedere educational este total diferita.

Marturiseste ca are mai mari emotii pentru ei decat avea pentru el: “Una e cand joci tu in teren si alta, cand esti antrenor. Dar evident ca am emotii. Atunci cand copiii mei au teza, am emotii mai multe decat aveam atunci cand dadeam eu teza.”

Incearca, pe cat posibil, sa nu ii streseze foarte mult pe cei doi si sa isi aleaga singuri drumul in viata: “In general, eu si Olivia suntem foarte relaxati in ceea ce priveste scoala. Copiii au inteles ce importanta are scoala in viata lor, asa ca nu suntem din aia cicalitori. In principiu, incercam sa-i ajutam si sa ajutam sa descopere ei ce este frumos si nu sa-i presam.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here