Lavinia Pirva este in culmea fericirii dupa ce pe data de 16 martie a devenit pentru prima oara mamica aducand pe lume un baietel perfect sanatos. Cel care a facut anuntul cel mare a fost chiar tatal micutului, Stefan Banica, publicand un mesaj pe retelele sociale, tot el dezvaluind si faptul ca numele bebelusului va fi Alexandru, un tribut adus fratelui artistului.

Acum cantareata a tinut sa impartaseasca bucuria sa cu fanii postand un mesaj pe retelele sociale si multumindu-i doctorului care a avut grija de ea si de bebelusul ei, micutul Alexandru.

Alaturi de mesajul de multumire, Lavinia a publicat si o imagine alaturi de medicul care l-a adus pe lume pe fiul sau ai al lui Stefan Banica. In aceasta se poate observa ca vedeta radiaza de fericire si se afla chiar intr-o forma demna de invidiat, mai ales avand in vedere ca in ultimele luni de sarcina se ingrasase foarte mult. Artista a avut numai cuvinte de lauda la adresa medicului care a ajutat-o sa isi aduca fiul pe lume.

„El este ingerul mamicilor, el este omul cu care m-as duce pana in panzele albe atunci cand Dumnezeu te inzestreaza cu aceasta minune numita nastere! Acesta este un om caruia nu am cuvinte sa ii multumesc! Este de un profesionalism, perspicacitate, blandete si un fel de modestie pe care nu o intalnesti decat la astfel de oameni, oameni extrem de rari si valorosi!! Multumim, Dr. Conferentiar Doru Herghelegiu pentru aducerea pe lume a fiului nostru minunat, Alexandru Banica!❤️❤️❤️”, este mesajul transmis de Lavinia Pirva.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here