Lavinai Parva, sotia lui Stefan Banica se afla pe ultima suta metrii cu sarcina. Frumoasa bruneta, in varsta de 34 de ani, va aduce pe lume in mai putin de o luna un baietel. Ea este o graviduta activa, care nu accepta ajutorul altora si isi conduce chiar singura masina.

In timpul ramas pana la venirea micutului pe lume, Lavinia este foarte ocupata cu ultimele pregatiri si cumparaturi necesare unui nou-nascut. Stefan fiind foarte ocupat, sotia lui are grija de toate acestea. Desi se afla in ultimul trimestru de sarcina, ea se urca la volan si isi face singura toate treburile. Imaginile surprinse de catre fotoreporterii Click sunt foarte diferite de cele pe care ea le publica pe retelele sociale, intrucat Lavinia a luat 20 de kilograme in greutate!

Marti dimineata, solista a fost surprinsa in zona Timpuri noi, acolo unde avea apartamentul inainte de a deveni sotia lui Stefan. Imbracata lejer, in negru si cu un palton mov, ea s-a deplasat foarte greu insa din cauza kilogramelor in plus acumulate in timpul sarcinii.

Se poate observa foarfte clar ca Lavinia a luat mai multe kilograme de cand este insarcinata, mai exact 20. Si gleznele ii sunt atat de umflate incat incaltamintea de tip sport este cea mai potrivita alegere in momentul de fara pentru ea.

Cantareata s-a intalnit mai apoi cu mama ei, care a venit tocmai din Timisoara pentru a le fi alaturi celor doi viitori parinti. Ea ii va ajuta cu bebelusul, asa ca Lavinia o recompenseaza deja cu o vizita la o clinica estetica unde isi pot face un tratament facial sau un masaj.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here