Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Radulescu, are doar 15 ani, insa cu siguranta nu are comportamentul unui adolescent obisnuit de varsta lui. Tanarul are cu totul alte preocupari, dovedindu-se a fi un tanar plin de initiativa si pasionat de fel de fel de sporturi.

Ayan a impartasit recent cu fanii sai din lumea virtuala ca se antreneaza intens pentru cursa DofE, o competitie ce este patronata de catre Ducele de Edinburg, sotul Reginei Elisabeta. Culmea este ca si nora acestuia, Kate Middleton a participat la aceasta competitie, si chiar a si castigat marele trofeu alaturi de echipa sa.

Asa cum se poate vedea si pe contul sau personal de instagram, Ayan va participa la acest program, program care ofera tinerilor posibilitatea de a-si demonstra dezvoltarea personala si progresul in acelasi timp intr-un cadru ce este recunoscut international.

Acest program presupune participarea pe mai multe niveluri. Ayan participa la un nivel potrivit varstei sale ce de argint, adresat tinerilor de peste 15 ani, care are 4 sectiuni: partea de voluntariat, cea de activitati fizice, cea de abilitati personale si aventura, in cadrul caruia tinerii iai dezvolta spiritul de aventura si ajung sa inteleaga necesitatea protejarii mediului inconjurator.

Dupa cum era de asteptat, mama acestuia, Mihaela Radulescu, este cea mai apriga sustinatoare a adolescentului. Ea este extrem de mandra de progresele pe care fiul ei le face si nu se da in laturi la a arata acest lucru tuturor. Pe contul lui de Instagram, Mihaela ii posteaza, tot timpul, incurajari, felicitari si tot felul de mesaje de sustinere.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here