Doamna Geta, o politista de la Brigada Rutiera a decis intr-o zi sa participe la propria ei cerere la o misiune in teren. Ea a fost fotografiata de catre oameni, iar imaginea publicata pe Facebook a facut-o sa devina tinta unor umilinte greu de imaginat.

Pentru a lamuri situatia si a apara imaginea doamnei si a Politiei Rutiere, Ministerul de Interne a prezentat pe retelele sociale povestea emotionanta a doamnei Gera, o politista cu o cariera in spate de 27 de ani, cea pe care lumea a umilit-o si a injosit-o din cauza felului cum ea arata.

Politista, vazand ceea ce s-a discutat despre ea pe Facebook, a mers la comandantul ei si si-a cerut iertare cu lacrimi in ochi pentru ca a stricat imaginea Brigazii Rutiere. Desi a fost asigurata ca nimeni nu are nimic sa ii reproseze si ca toata lumea o iubeste, ea nu a iesit din birou toata ziua, iar urmatoarea zi a mers mai devreme la munca sperand sa treaca neobservata. Insa, mare i-a fost surpriza sa vada ca toti colegii ei o asteptau in curte pentru a-i arata cat de mult o iubesc si o respecta indiferent de cele intamplate. Acestia i-au oferit chiar si un buchet de flori.

“Au fost multi care au denigrat-o si au injosit-o, necunoscandu-i povestea. Această femeie si-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul si i-a adus aceasta stare fizica. Dar nu regreta absolut nimic! Pentru ca tratamentul i-a mai adus ceva, o fiica de care este foarte mandra.
Si mai e ceva de mentionat, desi ar putea sa iasa la pensie, la cei 56 de ani pe care ii are, doamna Geta vine in fiecare zi la serviciu cu aceeasi pasiune si cere inclusiv sa ajute in misiunile din strada.
Pentru noi, doamna Geta este o lectie.
Pentru voi ce e?”
, se arata in postarea MAI.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here