Adelina Pestritu a devenit cunoscuta in Romania in urma divortului de Liviu Varciu, atunci a luat decizia ca isi doreste o cariera in televiziune, iar acum este un influencer de succes in tara noastra. Azi a fost una dintre cele mai fericite zile din viata ei.

Dupa deceptia pe care a suferit-o atunci cand a divortat pentru prima data, aceasta a dezvaluit ca inca spera sa isi gaseasca marea dragoste si nu exclude o noua casnicie. La cativa ani distanta, aceasta si-a gasit linistea in bratele lui Virgil Steblea, tatal fetitei ei.

Dupa doi ani de iubire, timp in care s-a nascut si fetita lor, Zenaida Maria, cei doi au decis ca este momentul sa isi uneasca destinele si sa devina oficial sot si sotie. Iar daca petrecerea pe care o vor organiza pe data de 20 iulie si cununia religioasa au fost anuntate cu mult timp in urma, momentul cununiei civile si-ar fi dorit sa ramana doar pentru ei, fara accesul echipelor de jurnalisti.

Cei doi au vrut sa faca acest lucru in mare secret, la Primaria Sectorului 1 din Bucuresti, dorindu-si sa fie insostiti doar de nasii lor. Insa cateva fotografii au ajuns si in presa. Adelina Pestritu, actuala doamna Steblea, a ales pentru aceasta zi o tinuta extrem de simpla, fata de cele cu care isi obisnuise fanii.

Bruneta a optat pentru o rochie de culoare galbena, urmand ca la marele eveniment de pe data de 20 iulie sa poarte o rochie de mireasa tipica, eveniment la care urmeaza sa ia parte familiile, cat si prietenii lor.

“Va anunt cu drag ca numele meu public va ramane acelasi, Adelina Ioana Pestritu, desi in acte am preluat si numele sotului meu, Steblea (Pestritu Steblea Adelina Ioana). Aceasta preluare de nume a fost facuta pentru a purta acelasi nume de familie si cu fetita noastra, iar daca vom fi nevoiti sa calatorim peste hotare, sa fie mai usoara treaba birocratica, dar evident si din iubire pentru sotul meu.

Acum ca suntem intr-adevar sot si sotie, nu ne ramane decat sa asteptam emotionati evenimentul din 20 iulie unde am pregatit o multime de surprize pentru invitatii nostri.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here