Costi Ionita a cunoscut succesul atunci cand a infiintat cunoscuta trupa Valahia! Pe langa faptul ca este cantaret, el si compune melodii, iar talentul sau l-a ajutat sa colaboreze cu unele dintre cele mai importante nume ale industriei muzicale din Statele Unite ale Americii.

O perioada a locuit departe de tara, insa dorul de casa l-a determinat sa se mute inapoi. Desi a cunoscut succesul aici si a lansat mai multe trupe, a dorit sa isi aprofundeze cunostinte si a lucrat cu unii dintre cei mai importanti producatori din State, de la care a marturisit ca a invatat foarte multe lucruri pe care le va aplica in viitor.

Dupa ce s-a intors in Romania, acesta a infiintat o noua casa de productie alaturi de cunoscutul regizor Ale Ceausu si isi pun mari sperante in proiecul lor:

“Vom promova artisti foarte talentati si vom incerca sa aducem in industria muzicala mai multa lumina si pozitivitate prin proiectele noastre! Primul proiect pe care il lansam este trupa formata din patru super fete talentate, super voci! Cu ce vine nou acest proiect?

Cu faptul ca, pe langa proiectul mare, trupa, fiecare dintre cele 4 fete va avea si cate un proiect solo cu care mergem in paralel. Dupa lansarea trupei ne vom concentra pe lansarea fiecarui proiect solo.”

Cel care se va ocupa de videoclipurile pieselor produse de Forzza Music va fi Alex Ceausu, iar barbatul promite ca va face o treaba foarte buna, iar artistii care vor colabora cu el vor fi foarte multumiti de rezultat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here