Alessandra Stoicescu este una dintre prezentatoarele reprezentative ale postului de televiziune Antena 1. In varsta de 43 de ani, aceasta a devenit pentru prima data, traind cea mai fericita perioada a vietii sale.

Frumoasa prezentatoare isi dorea inca din anul 2014 sa devina mama, iar visul ei s-a indeplinit ieri, 29 iulie. Desi a fost extrem de discreta cu viata sa persoanala inca de la inceputul carierei sale, aceasta a ales sa impartaseasca fericirea cu prietenii sai virtuali, aratand deja primele fotografii cu micuta sa.

Alessandra este casatorita cu Sergiu Constantin, care mai are o fiica din prima sa casnicie, Bianca, pe care prezentatoarea o vede ca pe soara mai mare a micutei sale, relatia dintre ele fiind una foarte buna.

Prezentatoarea TV a marturisit cum a ales numele pentru micuta sa si ce a determinat-o sa faca acest lucru:

“Am visat intr-o noapte numele de Sara si e un nume biblic, iar Maria este la fel. Si se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvantata de Papa Francisc si de Preafericitul Parinte Daniel.”

Alessandra a terminat toate pregatirile pentru micuta ei, iar cand va ajunge acasa impreuna cu Sara tot ce va trebui sa faca va fi sa isi petreaca timpul impreuna:

“Am plans cand am aflat ca sunt insarcinata. Camera fetitei este gata. I-am cumparat pat, dulap. Patul va fi pana la primul iubit asa mi-a spus cel de la care am cumparat, un roman care dezvolta Romania prin businessul pe care il face.

Avem o casuta la munte si acum ii amenajam si camera de acolo, asa ca sunt foarte multe de facut. Nu am avut pofte din acelea incat sa il trimit pe Sergiu la trei noaptea sa imi cumpere ceva la care poftesc. Am mancat ce nu mancam inainte, adica mult mai multe fructe. Mancam o cireasa doua, dar acum sunt cu castroanele, cantitatile au crescut.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here