Alexandru Arsinel a trecut prin multe drame in ultima perioada, insa cea care il doboara cu adevarat este cea legata de sotia sa, care nu se mai poate deplasa fara ajutor. Barbatul a renuntat la orice pentru a-i fi aproape in orice clipa.

Dupa ce si-a pierdut partenera de scena, alaturi care lucra de-o viata si pe care o considera una dintre cele mai bune prietene ale sale, Stela Popescu, barbatul si-a pierdut si functia de director al teatrului.

Din pacate, dupa plecarea Stelei Popescu, barbatul nu a mai fost solicitat nici pentru reclamele in care juca alaturi de fosta sa partenera pentru un important lant farmaceutic din Romania. Acest lucru l-a lasat fara venituri lunare destul de consistente.

Iar daca nu era de ajuns, barbatul traieste o adevarata drama din cauza sotiei sale, care are probleme de sanatate si nu se mai poate deplasa fara ajutor. Totul s-a intamplat atunci cand se juca impreuna cu nepotica sa, iar ulterior au inceput sa devina problemele de sanatate din ce in ce mai serioase:

“Sotia mea a inceput sa aiba probleme de ordin neurologic si sa mearga cu greutate. Se sprijina de un cadru. Face recuperare, urmeaza si un tratament extrem de sever. Din pacate, nu se poate opera. Sa speram ca in curand isi va reveni, intr-o oarecare masura. Eu sunt bine, ceea ce le doresc tuturor.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here