Loading...

Andreea Balan a adus-o pe lume pe fiica cea mica a sa si a actorului George Burcea pe data de 4 martie. Dupa acel moment ea a trecut prin clipe foarte grele, avand anumite complicatii grave la nastere. Sotul ei a fost cel care a fost alaturi de ea in fiecare moment si a sustinut-o in toate modurile posibile. Toate aceste lucruri au facut-o sa isi schimbe modul de a gandi si de a se raporta la viata.

Solista se simte mult mai bine acum, iar dupa ce a stat mai mult timp acasa pentru a se recupera, a reusit sa treaca peste toate problemele si sa se reintoarca pe scena. Dupa mai bine de doua luni de cand i-a dat viata micutei Clara Maria, Andreea se simte mult mai bine si este pregatita sa se intoarca la munca. A primit acordul medicului, si desi nu este inca pregatita sa faca acrobatii poate canta linistita.

Pe retelele sociale, Andreea Balan a publicat un mesa puternic, unde a vorbit despre viata in general si despre modul in care oamenii ar trebui sa se raporteze atunci cand vine vorba de probleme. Dupa parerea ei, secretul este ca fiecare sa fie impacat cu propria persoana si sa ofere numai lucruri si sentimente bune ce vor atrage cu siguranta oamenii potriviti.

„Una calda, una rece, asa este viata cu fiecare dintre noi, iar cei din jurul nostru fie sunt sinceri si iubitori, fie misteriosi si reci. Important este sa fim impacati cu noi insine, sa oferim numai sentimente si lucruri bune si astfel vom atrage oamenii potriviti in vietile noastre”, au fost cuvintele scrise de catre Andreea Balan.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here