Bianca Dragusanu radiaza de fericire alaturi de actualul sau iubit, Alex Bodi. Dupa numeroase relatii esuate care i-au adus tristete, se pare ca Bianca a gasit in sfarsit barbatul care sa o faca fericita si alaturi de care sa se poata gandi la un viitor. Desi nu tot timpul lucrurile au fost roz intre ei, s-a dovedit ca cei doi nu pot sa stea departe unul de celalalt.

Zilele trecute a avut loc petrecerea Viva Party 2019, un eveniment monded la care au participat cele mai in trend vedete autohtone. Bineinteles, Bianca si-a facut aparitia la acest eveniment la bratul actualului sau iubit, Alex Bodi si chiar a facut si cateva declaratii despre modul cum decurge relatia lor pentru viva.ro.

Blonda a marturisit ca desi relatia ei cu Alex a fost de multe ori pusa la grea incercare nu au existat motive de gelozie intre ei. Mai mult, cei doi indragostiti se gandesc chiar si la viitor si la a avea copii impreuna.

„Noi suntem intr-un stadiu in care trecem deja la fapte. Relatia noastra a fost pusa la incercare de cateva ori. Nu mi-a dat motive sa fiu geloasa si nici eu lui. El vrea doi baieti. Daca se intampla o sa vedeti si voi. Prima data am putut sa ma ascund, dar a doua oara nu stiu daca pot. O sa plec din tara si o sa vin cu copiii… Daca va mai exista o a doua sarcina, o sa fac ce nu am facut la prima”, a declarat Bianca Dragusanu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here