Nimeni nu a crezut ca relatia dintre Florin Pastrama si Brigitte Sfat se va finaliza cu o nunta. Desi cei doi si-au inceput relatia in cel mai bizar mod posibil, amandoi uitand ca erau implicati in alte relatii si au dat frau liber sentimentelor in fata camerelor de filmat, se pare ca ii uneste o dragoste adevarata.

Cel putin, asa lasa impresia amandoi. La scurt timp de la nunta, Brigitte a dezvaluit ca isi dorete sa devina mama pentru a treia oara cat mai repede posibil, dorind sa indeplineasca si cel mai mare vis al soacrei sale – Florin sa o faca bunica.

Cei doi au organizat o nunta ca in povesti, cu preparate sofisticate si au avut invitati de seama. Luna de miere au petrecut-o in Franta, alaturi de sora brunetei si parea ca nimic nu ii poate distruge fericirea fostei sotii a lui Ilie Nastase, care apelase la serviciile unei clinici pentru a ramane insarcinata a treia oara.

La nici o luna de la cununia religioasa, Brigitte a primit o veste trista – faptul ca sarcina s-a oprit din evolutie. Nasa celor doi a fost cea care a dezvaluit ca bruneta deja apelase la serviciile clinicii private si urmeaza cat de curand sa faca publica fericita veste. Si de aceasta data, tot ea a dezvaluit ca sarcina nu a putut fi dusa la capat:

“In urma cu trei-patru saptamani, Brigitte a trecut printr-un moment delicat, a pierdut sarcina. Si ea si sotul ei, Florin Pastrama, sufera foarte mult din aceasta cauza, insa nu se dau batuti si se roaga sa devina parinti, caci iubesc copiii.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here