Brigitte Nastase, poate una dintre cele mai controversate concurente de la emisiunea Ferma difuzata la Pro Tv a fost eliminata din show si a ratat ocazia de a castiga marele premiu. Bruneta nu este insa suparata, deoarece nu a plecat de acolo cu buzunarele goale, iar in plus a plecat fericita si avand o noua relatie cu Florin Pastrama.

Bruneta in varsta de 42 de ani a reusit si de aceasta data sa se mentina in centrul atentiei. Ea a reusit cu atitudinea ei sa atraga multe laude si tot atatea critici din partea fanilor show-ului. Controversata si nonconformista, ea a renuntat cu usurinta la relatia pe care pretindea sa o aia acasa cu corneliu Oana si s-a aruncat in bratele actualului, Florin Pastrama.

Multi fani s-au intrebat ce suma a primit totusi Brigitte pentru perioada pe care a petrecut-o intre peretii Fermei. Bruneta a negociat cat de mult a putut si s-a asigurat ca si daca nu va castiga emisiunea va pleca acasa cu o suma frumusica. Ea a obtinut nu mai putin de 5000 de euro pe saptamana. Din pacate pentru ea, nu a reusit sa treaca peste duelul cu Otinela si a revenit acasa inaintea iubotului ei, care a ramas in continuare sa lupe pentru marele premiu.

De curand, fosta sotie a lui Ilie Nastase a marturisit ca si-ar dori sa ii faca un copil lui Florin Pastrama si ca vrea sa intemeieze o familie cu el. Faptul ca el a cerut-o de nevasta de ziua lui nu a fost o gluma, astfel ca este posibil sa ne asteptam chiar la o nunta in viitorul apropiat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here