Loading...

Florin Pastrama si Brigitte Nastase sunt acum mai indragostiti ca niciodata. Cei doi si-au inceput controversata poveste de dragoste in timpul participarii la emisiunea Ferma, difuzata la Pro TV, acolo unde au renuntat la partenerii lor de viata ce ii asteptau acasa pentru a-si implini relatia.

Contrar asteptarilor, relatia celor doi nu s-a incheiat o data cu terminarea filmarilor emisiunii, ci a continuat si dupa, iubirea lor crescand in intensitate si convingandu-i ca este momentul sa faca urmatorul pas.

Asadar, cei doi indragostiti le-au facut o mare surpriza tuturor celor care nu au crezut in ei si in relatia lor, si au mers sa depuna actele pentru casatorie. Luni, pe data de 13 mai ei au ajuns la Primaria Voluntari in jurul orei 11.00 si au programat data in care va avea loc cununia civila, conform click.ro. Acolo au primit toate lamuririle necesare, au depus actele iar cat de curand vor primi si confirmarea legata de ziua si ora in care vor deveni oficial sotii Pastrama.

„Florin este, in primul rând, cel mai frumos suflet care a reusit sa ma faca sa ma deschid intr-atat incat să nu mai am nici o masca. Sa fiu goala, doar eu si sufletul meu in fata lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumusetea, ambalajul pe care le am afara. Eram eu si sufletul meu in momentele cele mai cazute. El s-a indragostit de asta, de mine asa cum m-a nascut mama mea. Si stiu ca, alaturi de un om care a avut puterea sa vada si sa iubeasca doar atat, voi putea sa construiesc totul. Impreuna vom razbi totul.” a povestit Brigitte pentru Click.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here