Catalin Zmarandescu a intrat in ferma mult mai tarziu decat restul concurentilor, iar conflictele au fost inevitabile, mai ales ca luptatorului ii plac foarte mult strategiile, iar pe Kamara l-a folosit pentru a-si atinge scopurile. Ce-i drept, i-a iesit foarte bine.

Kamara a incercat sa isi asigure un parcurs cat mai indelungat in ferma si a incercat sa se dea bine pe langa Catalin Zmarandescu, iar luptatorul si-a dat seama de acest lucru si l-a folosit dupa bunul sau plac pentru a-si duce strategiile la bun sfarsit.

Dupa nenumarate certuri cu toti colegii sai, dupa ce a tipat la Ioana si la Diana si a incercat sa faca fel de fel de strategii pentru a-l umili pe Catalin Morosanu, Zmarandescu si-a dat seama ca a gresit si si-a cerut scuze in fata colegilor sai.

Mihaela Radulescu si Cristi s-au gandit ca le-ar prinde bine o iesire din ferma pentru a se mai destinde, iar lui Catalin Zmarandescu i-a priit din plin. La testimoniale a ajuns la concluzia ca a exagerat cu strategiile pe care le-a facut si se va schimba:

“Saptamana aceasta au cam fost tensiuni in ferma, intre cele doua tabere. Sa fiu cinstit, oarecum toti am reactionat cam la nelocul lui. Jocul asta a devenit cam prea serios dintr-un anumit punct. Sper sa indreptam lucrurile astea si sa ne revenim.”

Apoi, ei s-au intors in ferma, iar Morosanu i-a rugat sa inceteze cu rautatile, ca au ramas foarte putini si este mult mai placut sa traiesti intr-o atmosfera detasata, decat in una incarcata la maxim.

Acesta a fost momentul in care Catalin Zmarandescu le-a cerut scuze tuturor concurentilor pe care i-a suparat, mentionand ca se va schimba.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here