Vestea care a surprins pe toata lumea a fost ce a divortului dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau. Cei doi pozau intr-un cuplu perfect si de fiecare data incercau sa salveze aparentele.

Bruneta nu a mai rezistat in acest stil si a hotarat sa spuna adevarul despre ceea ce se petrece cu adevarat in familia sa. In ultima vreme primea din ce in ce mai des intrebari despre faptul ca sotul sau nu mai apare in fotografiile pe care aceasta le incarca pe retelele de socializare, iar adevarul este unul dureros.

Aceasta a descris pe larg faptul ca a fost extrem de nefericita alaturi de Gabi Badalau in ultimele lui, insa a vrut sa indure toata umilinta la care acesta a supus-o de dragul celor doi baieti pe care ii au impreuna.

Din pacate, nici acest lucru nu a fost suficient de puternic pentru Claudia, caci ea a decis ca este momentul sa renunte la casnicie. Inca din luna mai a acestui an postarile de pe conturile pe care cantareata le are pe retelele de socializare au inceput sa ridice semne de intrebare, insa abia a spus lucrurilor pe nume:

“Dupa atata umilinta, ab)uz emotional, infidelitati, lipsa de langa cei mai minunati copii, jigniri, minciuni…… Renunt! Renunt la viata falsa si trista pe care am indurat-o intr-un an, cat intr-o suta! Vreau sa lupt, dar nu sunt singura ci cu Dumnezeu……. lupt pentru ce-i mai curati si sinceri oameni din viata mea (copiii mei)! Veti creste cu iubire si liniste…… restul nu conteaza! Atata timp cat Dumnezeu ne da sanatate, le putem face pe toate! M-ati intrebat luni la rand de ce nu mai postez cu “sotul”……. si-a vandut sufletul pentru nimic si nu i-a pasat de nimeni si nimic! Noapte binecuvantata tuturor!”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here