Connect-R a reusit sa isi surprinda fanii, dar si apropiatii atunci cand a marturisit ca el si Misha s-au despartit de mai bine de un de zile, divortand in secret la notar, insa au dorit sa pastreze aparentele unei familii fericite.

Cei doi au dat dovada ca sunt oameni cerebrali, care au de crescut un copil impreuna si nu s-au certat niciodata prin intermediul presei. Desi fanii celor doi inca spera ca ei sa formeze din nou o familie, ultima declaratie a lui Connect-R pare sa alimenteze din ce in ce mai mult aceste supozitii.

Cei doi inca isi faca impreuna vacantele, alaturi de fiica si familiile lor, comportandu-se absolut normal, chiar aparand in fotografii impreuna. De curand, cantaretul a lansat o noua piesa, iar el a acceptat sa vorbeasca si despre familia sa, insa nimeni nu se astepta ca el sa faca o asemenea decaratie:

“Totul a plecat de la Nichita, de la un interviu al marelui Nichita Stanescu, care spunea ca un cub perfect nu arage atentia. Mi s-a parut genial, mi s-a parut linistitor pentru mine, pentru ca am trait mult timp in ochii celorlalti.

Nu iese, trebuie sa te obisnuiesti… Frumusetea unui om vine din interiorul lui, stiu oameni care nu sunt atat de estetici, dar care sunt atat de placuti, atat de frumosi. Ma gandeam daca ar fi existat sala pentru suflet. Nu cred ca mi-am ratat casnicia…

Ceea ce nu se vede, ce nu se stie este ca eu nu cred ca mi-am ratat casnicia. Eu cred ca eu si Mihaela nu am avut tima sa crestem impreuna, totul a fost pe repede inainte, a dfost din dragoste, inca mai e dragoste si cred ca va mai fi. Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult.

Avem vacante impreuna, inca mai avem planuri impreuna. Stii cum…timpul inapoi nu poti sa-l mai dai, dar prezentul iti ofera sansa sa faci totul cum trebuie. Este genial ca intr-un cuplu, atunci cand unul are o problema, sa fie o problema rezolvata in 2.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here