Ruby impreuna cu iubitul sau, Adrian Robert Grigorita, au participat recent la emisiunea Asia Express difuzata la Antena 1. Putini sunt insa cei care stiu cu ce se ocupa cu adevarat tanarul ce s-a facut remarcat in ipostaze fierbinti alaturi de artista in videoclipul melodiei Stinge lumina.

In urma cu aproape sapte ani, Ruby a filmat videoclipul piesei “Stinge lumina” cu un tanar dansator bine facut, alaturi de care a pus in scena cateva miscari interzise minorilor. La scurt timp dupa filmarile videoclipului, cei doi au devenit iubiti. De atunci Robert a devenit si dansatorul solistei, care si-a parasit iubitul impresar pentru Robert.

Anul trecut Robert a primit doua angajamente la emisiuni rivale. Primul la Ninja Warrior unde nu a ajuns insa in finala dar s-a facut remarcat, iar al doilea Asia Express unde a participat alaturi de Ruby, unde se zvoneste ca ar fi ajuns pana in finala.

„Fac sport in fiecare zi. Pune-ma sa alerg o saptamana si nu e o problema. Dar am nevoie de mancare si aici stiu ca va fi pentru mine marea provocare. De asta am inceput sa consum cantitati mai mici fata de cum eram obisnuit, ca organismul sa inceapa sa se obisnuiasca”, a povestit el inainte de a pleca cu iubita lui in Sri Lanka si India, unde s-a filmat show-ul anul trecut.

Deși toata lumea il stie ca dansator alaturi de Ruby si de alte vedete, Robert Adrian Grigorita are o alta profesie care i-a devenit pasiune: face cascadorii si acrobatii. El poate fi vazut in aceste zile la Circul Metropolitan din Bucuresti, in spectacolul „Bucuresti – J’e taime” alaturi de alti dansatori profesionisti.

„Robert danseaza cu mai multi fosti dansatori din baletul «Dansez pentru tine», insa are si alte angajamente pe care le face. E un profesionist care isi face munca bine, insa are si alte pasiuni si face cascadorii si acrobatii. Robert e foarte dedicat pasiunilor sale si e mereu solicitat”, ne-au spus surse din apropierea tanarului care poate fi vazut in competitia de la „Asia Express”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here