In urma cu un an de zile intre Carmen de la Salciua si Culita Sterp a inceput un adevarat scandal purtat prin intermediul presei. Dupa ce au avut parte de o nunta ca in povesti, iar pe retelele de socializare cei doi pareau mai indragostiti ca niciodata.

Fanilor celor doi nu le-a venit sa creada si initial au crezut ca este vorba despre o gluma proasta. Initial, Culita Sterp nu a vrut sa dea nicio declaratie cu privire la acest scandal, insa atunci cand lumea cunostea doar varianta fostei sale sotii, care a marturisit ca a fost inselata in nenumarate randuri, a spus si el varianta sa de poveste.

Desi a recunoscut ca a inselat-o pe bruneta, el a dezvaluit si faptul ca ea a inceput o relatie cu un prieten comun, iar acesta aeste adevaratul motiv pentru care isi doreste sa divorteze. Mai mult, a facut publice fotografii cu ea in care aparea fara haine.

Cei doi si-au aruncat cuvinte grele, iar sperantele fanilor sai ca se vor impaca erau tot mai slabe. Insa acum, la un an de la despartire, Culita Sterp i-a adresat un mesaj extrem de romantic fostei sale sotii, care i-a dus pe toti cu gandul la o potentiala impacare a interpretilor:

“Azi este un an, an in care s-au intamplat extrem de foarte muulte conflicte, cuvinte, (etc). Treaceau zile, nopti, luni, saptamani, chiar ani, trei ani, in care eu credeam ca esti a opta minune din intreaga lume, erau si momente in care mai ziceam ca se opreste timpul cand esti cu mine. Acum, azi am luat totul pe un alt drum si poate ca e mai bine asa.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here