Andreea Mantea a muncit din greu pentru a-si construi o cariera in televiziune, iar acum culege roadele muncii sale: este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv de la postul Kanal D.

Orice emisiune pe care a moderat-o la acest post a fost un real succes. Iar cum una dintre cele mai mari dorinte ale sale a fost cea de a mora o emisiune de tip matrimonial, sefii i-au indeplinit-o.

Cum formatul emisiunii internationale “Puterea Dragostei” a fost un real succes in tarile in care a fost difuzata, producatorii au vrut sa faca si varianta pentru Romania, iar frumoasa bruneta a primit propunerea de a modera cea mai noua emisiune de matrimonial din tara noastra.

Andreea Mantea si-a negociat aprig contractul, punandu-le in vedere ca trebuie sa ii asigure gradinita fiului sau, dar si sa ii asigure transport si cazarei bonei lui David.

Desi costurile au fost foarte mari, producatorii au acceptat conditiile frumoasei brunete. Mai presus de fericirea unei noi experiente in Turcia, Andreea Mantea a trecut prin clipe foarte grele din cauza fiului sau.

Lui David i-a fost foarte greu sa se adapteze intr-o tara noua, mai ales ca nu cunostea limba turca si ii era foarte greu sa isi faca prieteni:

“In acest moment da, este foarte multumit, iar eu sunt linistita cu gandul asta. La inceput era foarte suparat pentru ca nu avea fetite in clasa, erau doar baietei. A zis ca vrea inapoi in Romania la colegele lui de la gradinita. Si acum au venit doua fetite la ei in clasa, acum cred ca sunt mai multe de fapt, starea lui s-a schimbat complet.

Este fericit, abia asteapta sa mearga la gradinita, cand se aude alarma ceasului dimineata, se ridica, se spala singur pe ochi, pe dinti, incearca sa se imbrace singur, doar, doar plecam mai repede la gradinita. E fericit, a invatat si engleza, iar pe mine ma bucura asta foarte tare. E un program destul de incarcat, dar ne-am adaptat si facem fata, in acest moment suntem pe plus’ de fericire.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here