Sezonul 5 al emisiunii difuzate de postul de televiziune Antena 1 a reusit sa isi surprinda fanii. Unul dintre cele 4 cupluri care au plecat in Thailanda sa isi testeze iubirea a fost format din Aurel si Diana, ambii fosti concurenti ai sezonul 3.

Daca atunci au venit cu alti parteneri, Diana cu Ben, iar Aurel cu Alexandra, nici unul dintre cele doua cupluri nu a reusit sa treaca testul la care au fost supusi. Aurel s-a indragostit de o ispita, iar Diana a facut acelasi lucru cu Andi, diferenta fiind faptul ca ei au incercat sa continue relatia si acasa, insa fara noroc.

Inainte de plecarea in Thailanda, Diana chiar credea ca relatia ei cu Aurel este perfecta si era extrem de increzatoare in ea. Surpriza pregatita barbatului l-a determinat sa cada in ispita inca din prima seara petrecuta alaturi de Dana, femeia de care era indragostit de mai multi ani, dar pe care nu o cunoscuse niciodata.

Bruneta s-a declarat uimita de comportamentul pe care l-a avut barbatul pe insula si faptul ca mereu cauta sa se certe cu cineva, iar cand lucrurile nu se intamplau asa cum voia el, imediat incepea sa tipe si sa injure. Aceasta a dezvaluit ca avea o alta parere despre el, insa stie si sursa acestui comportament:

“Din pacate nu alegem noi concurentii…Aurel era indragostit de mine de 2 ani, era fanul meu, asta a zis el, nu eu. S-a indragostit de mine, dar asta este comportamentul lui. El a vorbit urat in emisiune, s-a comportat urat cu Irina, l-a enervat ca i-a cerut sa schimbe muzica.

Irina l-a rugat sa schimbe muzica, sa puna altceva si a zis ca el asculta ce vrea, cand vrea…i-a turnat un pahar de tequila in cap. Eu auzisem alte lucruri despre el, stiam ca este distracitv, un om pozitiv. In sezonul trecut in care a fost, nu s-a comportat asa…am inteles ca lua niste pastile care in combinatie cu altele ii dadeau o stare mai asa…mai euforica.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here