Dana Nalbaru a inceput sa fie in atentia luminii reflectoarelor odata cu lansarea trupei Hi-Q. Dupa mai bine de 8 ani de concerte si viata publica extrem de activa, ea a decis sa se retraga, iar totul timpul sau sa il dedice familiei.

Dupa o relatie de mai bine de 7 ani alaturi de Calin Goia, aceasta a fost parasita chiar inainte de nunta. Desi a suferit foarte mult de pe urma acestei relatii, ea si-a gasit linistea la numai cateva luni alaturi de actorul Dragos Bucur, cu care s-a casatorit dupa doar cateva luni de relatie, apoi a anuntat ca este insarcinata.

Cei doi au impreuna doi copii biologici – Sofia si Kadri, insa si o fetita adoptata, Roxana. Inainte de a lua decizia de a adoptat inca un copil, cei doi au stat foarte mult de vorba si impreuna cu cei mici s-au hotarat ca este momentul sa isi mareasca familia cu inca un membru.

“Daca unul dintre noi isi dorea mai mult sau mai putin, nu adoptam. Nu o adoptam pe Roxana. Nu faceam pasul asta. Deci amandoi ne-am dorit la fel de mult. A fost o decizie asumata si discutata cu ceilalti 2 copii ai nostri. Desi Kadri era mic a contat foarte mult parerea lui.

Inainte de a veni Roxana, i-am explicat, el este un copil cu o capacitate intelectuala bine dezvoltata si din reactiile pe care le-a avut mi-am dat seama care ar fi reactia lui vis a vis de a adopta un copil, membru in familie. Sofia era deja mare si si-a putut exprima parerea, dar a trebuit sa fim amandoi absdsolut convinsi si sinceri vis avis de subiectul asta pentru ca a dopta un copil nu e un lucru usor.

Acum dupa 2 ani ea este perfect integrata in familie, suntem foarte bine cu totii si sunt foarte fericita ca mi-a dat Dumnezeu puterea asta de a intelege, de a o intelege pe ea, pentru ca a trecut pitica prin niste lucruri destul de grele. Roxana este foarte draguta, este un copil care se poate face foarte placut si e foarte vesela si foarte plina de viata. Vrea sa cunoasca tot, s-a integrat la scoala, i-a fost greu sa inteleaga de ce trebuie sa se duca la scoala.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here