Loading...

Nu s-au afisat inca impreuna in mod oficial, insa dovezile ca Alex Bodi si Bianca Dragusanu s-au impacat se pot vedea in postarile pe care le face prezentatoarea de televiziune. Ea le-a oferit fanilor informatii publicand cateva imagini in unul din momentele in care a fost rasfatata de catre iubitul ei. Cei doi s-au despartit cu mare scandal dupa sarbatoarea de inviere, fiind nevoie chiar de interventia politistilor.

Ieri, Bianca Dragusanu a publicat cateva imagini si inregistrari cu un buchet de trandafiri rosii si albi ce formeaza o inimioara. Langa aceasta, blondina a scris mesajul : Din 13 septembrie, aceea fiind data oficiala de la care ea si Alex au inceput sa formeze un cuplu, dar si Obsessed (Obsedat) si un emoticon cu un leu.

In alta filmare, Bianca le-a aratat admiratorilor sai virtuali un biletel pe care afaceristul se presupune ca i-a scris in spaniola: Mi corazon (n.r. inima mea), iar ea a pus un giff in aceeasi limba: Mas Amor (n.r. mai multa dragoste).

La scurt timp dupa Sarbatoarea Invierii, Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit pentru a treia oara de cand sunt impreuna. Relatia lor a mai luat sfarsit de doua ori pana acum la sfarsitul lui februarie si la sfarsitul lui decembrie, amele terminandu-se cu o impacare.

Alex este partener intr-o companie ce se ocupa cu vanzarea microlingourilor de aur si are un stil de viata luxos si extravagant. Recent, el a achizitionat un Roll Royce si un Ferrari. Inainte de a avea banii pe care ii are acum, el a locuit in Spania unde, acolo unde locuiesc si parintii sai, langa Madrid.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here