Emisiunea difuzata de postul de televiziune ProTv atinge cote maxime! Desi concurentilor le-au fost spuse inca de la inceput regulile competitiei, acestia nu au tinut cont de ele intocmai. Iar daca pana acum era tras la raspundere fermierul-sef, de data aceasta a fost vorba despre o eliminare a unui concurent.

Conflictele dintre concurenti incep sa se inmulteasca, insa acest lucru este normal, avand in vedere ca sunt nevoiti sa petreaca fiecare secunda sub acelasi acoperis, fara a avea momente de intimitate. Cand au acceptat propunerea producatorilor de a lua parte la acest reality au facut-o in ideea de a avea parte de o experienta unica in viata, insa unele scenarii sunt demne de a fi subiectul unei telenovele.

Cum era normal, exista anumite reguli impuse concurentilor inca dinainte de a semna contractul, iar odata incalcate, produc si consecinte. Mihaela Radulescu s-a suparat foarte tare pe concurenti, iar decizia producatorilor a fost de a elimina conflictele.

Paula Pavel stia ca nu are voie, conform contractului, sa spuna detalii concurentilor despre ceea ce se difuzeaza la televizor sau daca au vorbit cu membrii ai familiei lor. Insa ea a incalcat aceasta regula in nenumarate randuri.

I-a spus lui Silviu despre starea de sanatate a matusii sale, dupa ce a vorbit cu Lili Sandu, sotia lui, apoi a avut o conversatie cu Brigitte Sfat si i-a marturisit ca tot ceea ce a vorbit pana acum a fost dat pe post si ca este un adevarat scandal in presa pe baza acuzatiilor ei.

Totodata, aceasta a luat decizia de a-si inchide lavaliera, lucru interzis cu desavarsire pe durata sederii in ferma.

Mihaela Radulescu a fost cea care i-a dat vestea Paulei Pavel si nici macar nu a fost lasata sa isi stranga hainele, de acest lucru s-a ocupat un membru al echipei de productie, in timp ce ea a asteptat afara.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here