Gabi Cristea si sotul ei, Tavi Clonda pot spune ca sunt doi parinti fericiti si impliniti. Cei doi au impreuna doua fetite superbe, ce seamana ca doua picaturi de apa: cea mare, pe nume Victoria Margot, si nou-nascuta Iris.

Gabriela si sotul ei au trecut prin momente de cumpana inaintea primei sarcini, deoarece isi doreau foarte tare un copil si nu reuseau acest lucru. Visul lor s-a implinit pana la urma, iar acum sunt fericitii parinti a doua minunate fetite. Nasterea mezinei Iris a decurs fara nicio problema, asadar cei doi se gandesc deja la botez si isi fac planuri cu privire la acesta.

La scurt timp dupa ce Gabriela Cristea a adus-o pe lume pe fiica cea mare, Victoria Margot, ea a primit o veste care a bucurat-o fparte tare: ca este insarcinata din nou. Micuta iris urmeaza sa fie botezata curand, iar fosta prezentatoare de la Kanal D impreuna cu sotul ei, muzicianul Tavi Clonda planifica in detaliu evenimentul pentru a se asigura ca totul iese ca la carte.

Intr-un interviu acordat pentru emisiunea Rai da Buni, Gabi a dezvaluit cand va avea loc botezul micutei Iris. Conform declaratiilor sale, mezinei i se va organiza crestinarea in luna august sau septembrie.

Tavi si Gabriela au ales ca nasii micutei Iris sa fie aceiasi ca si cei ai Victoriei, si anume Cristina Siscanu si Madalin Ionescu. “Ca si in cazul Victoriei, vom avea aceiasi nasi. Mai exact, Cristina si Madalin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, si, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian”, a dezvaluit Gabriela Cristea pentru revista Viva.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here