Pe baza relatiei celor doi au existat numeroase speculatii, iar cele mai recente se refereau la o posibila despartire in viitorul apropiat. Cei doi au refuzat sa comenteze aceste informatii si au vorbit doar despre nunta care se apropie.

Un apropiat al cuplului a dezvaluit ca Tavi Clonda s-a saturat sa stea acasa si sa fie bona pentru cele doua fetite pe care le are impreuna cu Gabriela Cristea, insa nici unul dintre cei doi nu a vrut sa comenteze pe baza acestui subiect.

Prezentatoarea Tv si cantaretul par mai indragostiti ca niciodata, iar acum organizeaza botezul pentru fiica lor cea mica, insa si cununia lor religioasa, pe care o amanau de foarte mult timp.

Pentru dubla petrecere cei doi au ales un restaurantd e lux din Capitala, care ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici, ca acestia sa nu se plictiseasca pe durata evenimentului.

In timpul unui interviu, aceasta a dezvaluit de ce a facut aceasta alegere, insa si care sunt optiunile sale din punct de vedere al decorului:

“Cautam o locatie frumoasa, un spatiu generos. Vor fi multi copii, desigur. Am fost impresionati de fiecare data de locatie si de profesionalismul oamenilor, asa ca alegerea a fost simpla.”

Se pare ca micuta Iris va avea parte la prima ei petrecere de un decor cu adevarat special, dominat de nuante de mov, inspirat de numele ei. Sala, cu un design aparte este perfecta pentru dubla petrecere care se anunta a fi una fastuoasa. Ramane de aflat ce alte surprize vor pregati cei doi pentru invitati.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here