Gigi Becali este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. Anul acesta fiica sa Teodora Becali ii va indeplini o mare dorinta – aceea de a o vedea mireasa.

Teodora Becali este fiica cea mare a latifundiarului, iar anul acesta si-a anuntat tatal ca a acceptat cererea in casatorie venita din partea iubitului sau, Teodor Mincu. Gigi Becali a acceptat cu inima deschisa aceasta casatorie, avand in vedere ca barbatul pe care l-a ales fiica sa este pe placul sau.

Teodor Mincu provine si el dintr-o familie instarita de machidoni, iar grija ca cineva ar vrea sa o ia de nevasta pe fiica sa doar pentru bani este exclusa. Gigi Becali a dezvaluit ca il cunoaste pe Teodor, ca este un baiat exact asa cum isi dorea el pentru fiica lui, reusind sa treaca testul viitorului socru:

“Are peste 1,85 metri inaltime, exact asa cum imi place mie.”

Desi Teodora si Teodor nu au dat detalii despre nunta, Gigi Becali a “dat din casa” si a dezvaluit cand va avea loc fericitul eveniment, dar si ca le vor fi alaturi peste 700 de invitati, mentionand ca inca nu au finalizat lista si exista posibilitatea ca numarul sa creasca:

“E adevarat ca in octombrie o sa facem nunta. In Bucuresti o facem. Mai multe nu vreau sa spun, ca nu doresc ei si vreau sa le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tata, faci ce vrei, nu ma mai intereseaza. Am incredere ca va face numai bine.”

Pentru ca formatia pe care si-o dorea Gigi Becali la nunta fiicei sale avea deja contract semnat cu alti nuntasi pentru aceeasi data, latifundiarul a scos din buzunar 20.000 de euro pentru a se asigura ca band-ul va fi prezent la nunta Teodorei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here