Jorge a marturisit despre doua momente din viata sa cand a fost separat de persoanele care i-au fost dragi din viata sa. Artistul a explicat cat de greu i-a fost atunci si cat de mult timp i-a luat sa isi revina dupa.

Artistul a acordat un interviu pentru protvplus.ro, in care si-a adus aminte de doua momente foarte importante din viata lui cand a simtit ca a fost foarte departe de cei dragi lui. Jorge a povestit despre doua separari din viata lui care l-au marcat profund si din care si-a revenit extrem de greu.

Jorge este unul dintre artistii foarte cunoscuti din lumea artistica din rata noastra. Artistul a fost casatorit cu Alina Laufer, impreuna cu care are si o fetita pe nume Karina. Dupa divortul de fosta lui sotie, Alina Laufer, Jeorge si-a refacut viata si s-a casatorit cu actuala sa sotie, Ramona, impreuna cu care mai are un baietel pe nume David.

„Am trecut peste doua separari. Una e separarea de tatal meu, cand s-a dus pe lumea ailalta. A fost un soc pentru mine, aveam 23 de ani, si apoi separarea, intre ghilimele, ca nu a fost o separare, de fetita mea cand am avut despartirea de mama ei. Momentul respectiv a fost foarte greu, pentru ca nu am fost aproape.

Ne-am adaptat la noua viata, a fost destul de greu. Aveam de gand sa ma las de muzica, nu mai stiam ce sa fac, pur si simplu am zis Doamne, daca mai trebuie sa fac ceva cu muzica, te rog, da-mi un semn!”, a spus Jorge.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here