Livbiu Varciu a devenit cunoscut in Romania odata cu lansarea trupeu L&A, formata din trei baieti, foarte buni prieteni. Acestia au cucerit rapid topurile muzicale si au inceput sa fie din ce in ce mai solicitati in cluburi si pentru petreceri private.

Dupa ce au luat decizia ca fiecare sa isi urmeze o alta cariera, in domenii toatal diferite fata de ceea ce au facut pana acum, singurul care a ramas in atentia luminii reflectoarelor a fost Liviu Varciu.

Dupa o viata persoanala zbuciumata, acesta parea ca si-a gasit linistea in bratele Andei Calin, femeia care l-a iubit si acceptat neconditionat si i-a daruit cel de-al doilea copil.

Fetita lor a venit pe lume la scurt timp de la inceputul relatiei celor doi, iar faptul ca nu au apucat sa se cunoasca foarte bine au generat nenumarate certuri si discutii, iar ei au decis de comun acord sa se desparta, nedorindu-si ca micuta sa creasca in tensiune.

Insa cei doi au revenit asupra deciziei, iar la cateva luni distanta, au decis sa se impace, sentimentele lor fiind extrem de puternice. Dupa doua vacante pe care le-au petrecut impreuna, Liviu Varciu nu exclude posibilitatea ca cel de-al treilea copil sa apara cat de curand:

“Nu ma opresc, vreau sa mai fac un copil. Daca e fata inseamna ca Dumnezeu chiar are simtul umorului, fac numai fete. Nu ma opresc, inainte ca rusii. Sunt linistit, nu stiu ce imi rezerva viitorul.

In momentul asta suntem foarte bine, fii-mea e foarte bine, aseara am adormit cu ea. E si frumos e si greu, stresant un pic pentru ca nu stii ce vrea mereu.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here