La finalul saptamanii trecute Brigitte si Florin Pastrama si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu si au organizat o petrecere cu peste 400 de invitati. Le-au fost alaturi familiile, prietenii, dar si fostii colegi de la emisiunea “Ferma – un nou inceput”.

Cei doi au devenit un cuplu extrem de controversat datorita modului in care au ales sa isi inceapa relatia, dar si din cauza discrepatntelor dintre cei doi. Daca pana acum un an de zile Brigitte se invartea in cele mai inalte cercuri ale lumii mondene la nivel international, acum experimenteaza alt stil de viata.

Desi nimeni nu credea in relatia lor, mai ales dupa terminarea emisiunii, iata ca cei doi au reusit sa treaca peste toate problemele si au ajuns sa devina sot si sotie, ba chiar incearca din rasputeri sa devina partinti cat mai repede posibil.

Apropiatii celor doi sustin ca momentan bruneta nu vrea sa faca public acest lucru, avand in vedere ca are o sarcina asistata, iar momentan nu este sigura ca o poate duce la bun sfarsit, anuntul urmand sa il faca abia peste cateva luni.

Cea mai emotionata persoana care a luat parte la nunt a fost mama lui Florin Pastrama, care la finalul slujbei a inceput sa planga, atunci cand si-a felicitat fiul:

“Am plans. Am tot asteptat sa se casatoreasca, sa se casatoreasca… si acum, cand il vad la casa lui n-am putut sa ma stapanesc. Mi s-a luat o piatra de pe inima. Imi doresc un nepot, nepotei…sa poarte numele lui taica-su mai departe. Ca de la fete am, dar si-au schimbat numele. I-am spus lui Brigitte ca-i multumesc ca mi-a implinit un vis si mai are unul… sa ma faca bunica.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here