Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute si bogate femei din Romania. Este un impresar extrem de apreciat in tara noastra, ea avand contracte cu unii dintre cei mai importanti fotbalisti, pentru care este cunoscuta ca negocieaza drastic.

Dupa ce a nascut cel de-al treilea copil, Anamaria a ramas cu cateva kilograme in plus, insa pe ea nu au deranjat-o niciodata. Insa, in ultima perioada ea deja devenise tinta glumelor proaste, care incepusera sa o afecteze, desi nu a lasat niciodata sa se vada acest lucru.

Ea a luat decizia de a slabi, asa ca a ales sa lucreze cu un nutritionist si o clinica de remodelare corporala. Daca in vara anului trecut avea 72 de kilograme, acum ea cantareste doar 55 de kilograme si se mandreste cu noile sale forme ori de cate ori are ocazia.

Invitata intr-o emisiune televizata, aceasta a vrut sa le multumeasca tuturor celor care au criticat-o si au motivat-o sa slabeasca:

“Multumesc persoanelor care spuneau ca-s grasa si ma tratau cu dezgust. Fara ei, as fi ramas si acum o grasana!. Spun asta pentru, ca am slabit aproape 17 kilograme. In calea mea pentru a slabi am incercat o multime de diete, dar cel mai eficient s-a dovedit a fi acest remediu simplu.

Am fost destul de atenta cu alimentatia. Mi-am dorit sa slabesc, sa ma simt bine, dar am avut grija sa nu exagerez cu chestii nesanatoase. Am mancat salate de castraveti si peste cam o data pe zi, am avut grija sa consum in jur de trei litri de apa, iar miscarea a avut un rol esential.

Bineinteles, procedurile si tratamentele corporale au avut si ele un aport important in demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporala cu aparate de ultima ora au fost doar cateva dintre acestea.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here