Trupa Andre s-a infiintat in anul 1998, iar o buna perioada de timp au fost pe primul loc in topul preferintelor ascultatorilor, iar la concerte aveau mii de spectatori care abia asteptau sa le vada live pe cele doua si sa cante alaturi de ele.

Trupa a fost infiintata de parintii celor doua proetene, atunci cand si-au dat seama ca amandoua au voci foarte frumoase, iar la numai un an de la lansare acestea au reusit sa castige marele trofeu al festivalului de la Mamaia cu piesa “Libera la mare”.

Fanii celor doua au sperat ca trupa se va reuni, iar dupa 17 ani acestea le-au indeplinit dorinta, facandu-le o surpriza neasteptata. Daca in adolescenta au facut furori, cele doua spera ca si de aceasta data. Andreea Balan si Andreea Antonescu deja au filmat videoclipul pentru noua lor piesa, urmand ca in cel mai scurt timp sa o si lanseze!

“Ce pot sa spun? Sunt chiar bucuroasa ca voi canta alaturi de Andreea Balan. Este, probabil, cea mai apropiata persoana de mine. Eu, si o spun raspicat, eram nerabdatoare sa se concretizeze acest proiect, sa revenim impreuna pe scena.

Am ras, am plans, am dormit, am trait cele mai mari emotii si am ajuns de la agonie la extaz alaturi de Andreea Balan. Da, ne-am si certat, nu ne-am mai vorbit, n-am vrut sa ne mai vedem sau auzi, dar viata ne-a adus de fiecare data impreuna, mai ales in situatii de cumpana, pana am devenit o familie.

Cu bune si cu rele, cu surle si trambite, ni s-a dovedit de prea multe ori ca noi doua avem o legatura aparte. Prea multe coincidente si mult prea multe situatii ne-au adus mereu una langa cealalta, pana am realizat ca nimic nu e intamplator si ne-am supus.

Aceasta revenire inseamna sa retraiesc cei mai frumosi ani din viata. Au fost anii cei mai intensi, iar faptul ca sunt din nou alaturi de Andreea Balan sub umbrela Andre, starneste emotii greu de explicat in cuvinte.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here