Florin Pastrama si Brigitte Sfat formeaza de departe cel mai controversat cuplu al momentului. Cei doi su reusit sa straneasca indignarea oamenilor pentru felul in care au ales sa isi inceapa relatia, avand in vedere ca amandoi aveau persoane care ii asteptau acasa, cu care aveau relatii de mai multi ani.

Nimeni nu credea in relatia lor, mai ales datorita faptului ca Florin Pastrama radea mereu de Brigitte cand acesta nu era atenta, iar fostele bandite chiar se amuzau pe seama acestei relatii.

Dupa ce au s-a terminat competitia, cei doi au ramas in continuare impreuna, ba chiar lucrurile au evoluat extrem de rapid. Cei doi deja s-au mutat impreuna, Florin Pastrama se intelege foarte bine cu copiii lui Brigitte, marturisind ca amandoi sunt mult mai apropiati de el decat este ea si se inteleg de minune, mai ales pentru ca el nu ii cearta niciodata.

Florin si Brigitte au ganduri mari in ceea ce priveste re;atia lor, cei doi deja au depus actele la primarie pentru a se casatori, iar marea nunta va fi organizata de fosta sotie a lui Ilie Nastase, avand in vedere ca se afla la a patra casnicie si are experienta.

Ceea ce a surprins pe toata lumea a fost faptul ca a ales-o pe Otniela sa ii fie domnisoara de onoare, avand in vdere slabiciunea pe care a avut-o Florin fata de frumoasa blondina.

Cea care a confirmat acest lucru a fost chiar Otniela:

“Sunt domnisoara de onoare la nunta lor. Pastrama mi-a dat invitatia, apoi a venit si Brigitte si lucrurile au venit de la sine. Mai are inca doua domnisoare de onoare, cred ca Otilia si Geanina.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here