Situatia devine din ce in ce mai tensionata la ferma. Desi au scapat de persoana considerata sursa problemelor in casa, acum toata atentia este indreptata asupra Otnielei. Faptul ca mereu s-a eschivat atunci cand a trebuit sa munceasca si a dus vorba dintr-o parte in alta i-a determinat pe colegii ei sa nu o mai priveasca precum o fata sincera, ci o manipulatoare.

Ea a eliminat-o pe Brigitte in urma cu o saptamana, iar fosta sotie a lui Ilie Nastase l-a propus, dupa cum era de asteptat, pe Florin Pastrama fermier-sef. Mihaela Radulescu a deschis si scrisoarea Otnielei, desi ea nu a parasit ferma, insa a constat cu stupoare ca si ea tot pe Florin il nominalizase.

In aceasta situatie, Florin a fost nevoit sa isi aleaga persoana cu care se va duela pentru cel mai ravnit post din ferma. El a ales-o pe Otniela de teama ca va fi un duel cu eliminare, iar cu nici unul dintre cei 4 baieti care au ramas in ferma nu ar fi reusit sa treaca mai departe.

Cel mai deranjat de faptul ca a ales-o pe Otniela a fost Catalin Zmarandescu, care i-a catalogat atitudinea similara cu cea a unei femei. Duelul dintre Otniela si Florin Pastrama a fost indelung comentat de fermieri, acuzandu-i ca s-au favorizat pentru a-si asigura un parcurs cat mai indelungat in ferma.

La intoarcerea in casa, Catalin Zmarandescu a vrut sa faca un anunt si i-a rugat pe cei doi sa nu il mai bage in seama, iar discutiile lor sa fie strict pe subiecte legate de sarcinile pe care le au de indeplinit in ferma:

“Sa nu ma mai saluti si sa nu mai vorbesti cu mine, decat strictul necesar!”

Florin Pastrama a fost vizbil deranjat de atitudinea luptatorului, insa toata aceasta situatie a fost generata de dualitatea si minciunile spuse de iubitul lui Brigitte Sfat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here