Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au divortat in urma cu cateva saptamani, insa actorul era plecat de acasa din luna februarie. Se pare ca cei doi incercau doar sa pastreze aparenetele unui cuplu extrem de fericit, caci bruneta a marturisit ca relatia idntre ei scartaia de o buna perioada de timp, ba chiar fiica lor a rugat-o sa divorteze si sa inceteze cu discutiile in contradictoriu.

Desi era de asteptat faptul ca amandoi sa isi refaca viata sentimentala, nimeni nu se astepta ca Alexandru Papadopol sa se afiseze in plina strada cu o alta femeie. Apropiatii celor doi marturisesc ca ei au o relatie de mai bine de un an de zile, acesta fiind motivul divortului actorului, insa si al femeii alaturi de care a fost surprins. Caci si ea era casatorita atunci cand au inceput idila.

Este vorba despre fosta sotie a lui Adrian Titieni, mentorului lui Alexandru Papadol, persoana care l-a ajutat sa isi indeplineasca visul, acela de a intra la facultatea de teatru si film.

Alexandru si Adriana Titieni au fost surprinsi de papparazzi sarutandu-se patimas in plina strada, fara sa ii intereseze ca pot fi vazuti de cineva.

La aflarea acestei vesti, initial, Ioana a refuzat sa creada ca cei doi au o relatie, fiind vizibil afectata:

“La un moment dat, oricum ar fi aparut, ca e la unul, ca e la altul, la un moment dat aparea cineva. Dar sa nu fie atat de public si sa nu fie atatea saruturi patimase in public. Doar ca eu asta as fi vrut, si de la mine am pretentia, sa nu fie pe strada, in locuri publice, deoarece copiii sunt rai la scoala. Internetul le este la indemana, nu trebuie sa le spuna parintii acasa.

Nu banuiam, gandeste-te ca noi nu mai vorbim de atata timp, nici nu am stat vreodata sa il urmaresc. Gandeste-te ca el a plecat din februarie de acasa, deci, eu nu mai stiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru ca nu se mai intampla nimic, nu mai venea.

Nu cred sincer ca era dinainte, adica de acum un an relatia, nu cred ca asta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodata omul care sa caute in telefoane, in mail-uri. Stii cum e, ce nu stii, te face fericit. Niciodata nu am fost asa si nici nu voi fi de acum incolo, ca nu e cazul.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here