“Zana Surrpizelor”, asa cum este cunoscuta de o tara intreaga, nu mai are nevoie de nicio prezentare, insa pe Violeta si-a dorit sa nu o expuna foarte mult publicului. Cum intrebarile despre fiica sa erau din ce in ce mai dese, iar curiozitatea oamenilor de a o vedea a determinat-o pe prezentatoare sa accepte o sedinta foto pentru o cunoscuta revista din Romania.

Violeta este fiica Andreei Marin din casnicia pe care a avut-o cu Stefan Banica Junior. Desi cei doi nu au reusit sa se mai inteleaga si au hotarat sa divorteze, amandoi sunt extrem de implicati in cresterea micutei si au dezvaluit ca au o relatie absolut normala si ca doresc sa isi creasca fetita in armonie.

In varsta de 11 ani, aceasta s-a transformat intr-o adevarata domnisoara, care cu siguranta ii va calca pe urme mamei sale. Andreea Marin este extrem de mandra de reusitele fiicei sale pana la aceasta varsta si marturiseste ca nu isi da seama cat de repede a crescut:

“Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut anii. Are 11 ani acum si e o nastrusnica sensibila, dar si energica, isteata foc, cu o imaginatie debordanta, matura si copil in acelasi timp, descopera lumea si se descopera pe sine acum, iar eu sunt zi de zi emotionata sa o vad evoluand si caut sa nu ii arat uimirile mele, de parca m-ar vulnerabiliza in fata ei…

Stii, in ochii copiilor nostri, suntem parintii ce le stiu pe toate, iar eu stiu ca nu sunt asa, ca nu am solutii la toate si nici raspunsuri la orice intrebare.”

Desi prin prisma meseriei pe care o are, Andreea Marin este obisnuita cu sedintele foto, se pare ca acestea nu prea sunt pe placul ei, caci nu ii place deloc sa stea intr-o anumita pozitie pentru mult timp:

“Nu as fi buna de manechin, chiar deloc, ma plictisesc sa fac poze, sa ma tot schimb, sunt mai baietoasa, desi nu prea se vede, de cand ma stiu sunt un fel de Nica din Humulesti catarat pe garduri, nicidecum Zana, asa cum se crede, mi-e greu sa stau in fata aparatului prea mult timp.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here