Dupa o perioada foarte grea prin care a trecut, se pare ca Elena Udrea a decis ca est emomentul sa se intoarca in Romania, alaturi de fiica sa, exact asa cum isi planuia de cand era insarcinata.

Ea a stat o buna perioada de timp in Costa Rica, alegand sa locuiasca acolo pana cand reusea sa isi rezolve problemele din Romania. Blonda are o relatie de mai bine de 4 ani cu Adrian Alexandrov, insa nimeni nu se astepta ca acestia sa aiba o relatie atat de serioasa, iar la scurt timp sa devina si parinti.

De cand s-a intors in tara natala, fericirea i se citeste oe chip blondei de la Turism. Acum ca are toti prietenii aproape, aceasta a profitat de ocazie si a petrecut seara alaturi de ei la un cunoscut restaurant din Capitala. Nelipsita a fost si fiica sa, Eva Maria, care desi este micuta a fost extrem de activa pe intreaga durata a intalnirii.

Aceasta a dat si prima ei declaratie oficiala de cand s-a intors in Romania:

“Da, m-am intors in Romania. Decizia am luat-o in decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a intamplat abia acum: finalizarea actelor fetitei mele Eva si inchiderea procedurilor.

Dar asa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodata sa traiesc in alta parte decat in tara mea si am asteptat cu nerabdare momentul in care sa ma pot intoarce.
Vreau sa imi cresc copilul Acasa, sa o botez la biserica unde m-am rugat sa devin mama, cu familia mea si cei cu adevarat apropiati mie, alaturi de noi.

P.S. Am intrat in tara prin vama Giurgiu, la ora sase in aceasta dimineata. Am ales o varianta mai rapida decat sa astept o cursa de azi, spre Otopeni. Nicio alta speculatie nu isi are rostul.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here