Brigitte si Florin Pastrama formeaza unul dintre cele mai controversate cupluri din Romania. Alegerea lor de a incepe o relatie i-a adus pe cei doi in acest punct, desi la acel moment amandoi aveau persoane care ii asteptau acasa cat timp au filmat pentru emisiunea “Ferma – un nou inceput”.

Insa acest lucru nu i-a interesat nicio secunda pe cei doi, care au dat frau liber sentimenetelor. Iar daca ale brunetei par a fi extrem de sincere, despre barbat nu putem spune acelasi lucru, avand in vedere cat de urat vorbea despre Brigitte la emisiune, iar in urma cu cateva saptamani au aparut in presa informatii despre faptul ca incearca sa o contacteze constant pe Bianca Rus.

Pe Brigitte nu au deranjat-o aceste lucruri, alegand sa continue relatia cu Florin, ba chiar sa faca nunta pe care si-a dorit-o dintotdeauna. Iar acel moment a venit. S-au casatorit civil in urma cu o luna de zile, devenind doamna Pastrama, iar acum s-au casatorit si in fata lui Dumnezeu.

Cei doi au organizat o mare petrecere in cinstea acestui eveniment, Oana Roman fiind cea care s-a ocupat de organizare si s-a asigurat ca totul se va intampla asa cum au visat mirii.

Pe seama rochiei de mireasa cei doi au avut nenumarate discutii inainte de nunta, Florin nefiind de acord cu alegerile viitoarei sale sotii, insa azi au parut mai fericiti ca niciodata.

Lizeta Haralambie a fost nasa celor doi si i-a facut nenumarate complimente finei sale:

“Foarte frumoasa. Este superba. Ne-au trebuit 30 de minute sa o imbracam. Acuma ramane sa o dezbrace sotul. Este emotionata. Are o rochie superba, cu o trena de 20-30 de metri. Este ca o printesa. Si coroana este foarte frumoasa.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here