Hannelore si Bogdan au devenit cunoscuti odata cu difuzarea sezonului 4 al emisiunii “Insula Iubirii”! Cei doi indragostiti au ales sa isi testeze iubirea cu doar cateva luni inainte de nunta programata.

Testul pentru ei a fost unul mai greu decat isi imaginau. Daca blondina era cea care nu avea incredere deloc in iubitul ei, ea a fost cea care s-a indragostit nebuneste de ispita Andi, insa nu a vrut sa recunoasca acest lucru nici macar la confruntarea finala.

Intorsi din Thailanda, Hanellore a reusit sa il convinga pe Bogdan sa faca nunta cu ea, insa atunci cand a inceput emisiunea sa se difuzeze, deja relatia lor a inceput sa scartaie. Certurile intre cei doi erau tot mai dese, iar divortul a fost inevitabil.

Desi au declarat ca au ramas in relatii bune dupa divort, cei doi s-au evitat o perioada, mai ales ca Bogdan incepuse o alta relatie. Au declarat in nenumarate randuri ca intre ei nu mai exista cale de impacare, insa sunt vazuti impreuna din ce in ce mai des.

Cum era normal, intrebarile legate de impacarea lor venite din partea prietenilor virtuali au inceput sa fie tot mai dese. Bogdan a incercat sa faca lumina in aceasta situatie si sa afirme ca sunt impreuna doar pentru ca inca au afaceri comune, insa acum au plecat in vacanta impreuna:

“Ca sa incheiem discutiile inutile si gratuite, da, avem business-uri impreuna si avem intalniri sociale cu mai multe persoane in locuri publice, fara sa par arogant, dar data viitoare veniti la masa sa facem poza, ca nu se ascunde nimeni.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here