Dana Savuica este fiica unor diplomati, iar copilaria si-a petrecut-o in Asia, acolo unde tatal sau era detasat. Scoala a facut-o in Romania, acela fiind si primul moment cand a luat contact cu modellingul. Si-a descoperit marea sa pasiune, apoi a transformat-o in afacere de succes.

In varsta de 49 de ani, nu a fost numai femeie de afaceri si fotomodel, ci si realizatoare de emisiuni televizate, insa este cunoscuta ca fiind prima romanca din revistele destinate barbatilor. Aceasta a realizat o sedinta foto profesionala pentru o cunoscuta revista in anul 1999.

In timpul unui interviu, Dana Savuica a fost intrebata despre experienta sa din anul 1999, dar si despre suma pe care a primit-o, pentru ca pana acum a refuzat sa vorbeasca despre acest subiect.

Related image

A marturisit ca familiei sale i-a fost greu sa accepte decizia pe care a luat-o, insa au sustinut-o, dar cu jumatate de gura:

“Nici nu mi-a trecut prin cap. Ei isi doreau o vedeta. Voiau femei naturale din cap pana in picioare. Americanii s-au bucurat ca sunt blonda. Am ajuns acasa, am vorbit cu sotul meu si cu parintii mei. Tata nu prea a fost ok cu ideea ca eu sa devin model, voia sa fiu diplomat ca si el.

Cand i-am zis despre ce revista este vorba, a avut in credere ca va fi ceva elegant si decent. Sotul meu a spus ca este ok, dar cu jumatate de gura. Eu am pozat la Chicago, cu un fotograf international. Decorul a fost un tribut pentru Marilyn Monroe.

Nu vreau sa divulg suma. Suma era bunicica atunci, dar acum s-ar putea sa spuna: doar atat? Nu, a fost foarte bine din punct de vedere financiar, dar nu asta m-a determinat asta. Pe vremea aceea, cu banii primiti puteam sa imi iau o casa.

Au fost vandute 30.000 de exemplare in doar doua ore. 100 de exemplare au fost cu semnatura mea, ele s-au dus spre barbatii celebri din Romania, gen Tiriac.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here