Adelina Pestritu a devenit cunoscuta in urma relatiei pe care a avut-o cu Liviu Varciu. Odata cu divortul lor, ea a devenit o prezenta constanta in emisiuni, ajungand asistenta, apoi prezentatoare.

Cand a atins un nivel mare de notorietate, ea a decis ca va renunta la televiziune in favoarea meseriei de influencer. Mai exact, ea isi vinde imaginea firmelor care au nevoie de promovare a produselor sale. Iar la peste un milion de urmaritori pe retelele de socializare, Adelina Pestritu chiar poate ridica pretentii.

Bruneta este foarte activa pe retelele de socializare, iar internautii pot observa doar viata ei perfecta, insa nimeni nu stie cat de multa munca este in spatele acestor poze.

Ea a fost invitata Cristine Siscanu in emisiunea online pe care o prezinta si a dezvaluit cat ii este de greu sa fie mereu impecabila, caci doar asa isi poate mentine contractele active. Mai mult, chiar si iubitului sau i-a fost greu la inceput sa ii inteleaga activitatea intensa pe retelele de socializare:

” La inceput, Virgil nu a inteles munca mea. Era stresant pentru el sa ies din casa si sa-i spun „fa-mi 300 de poze, nu imi place! Iar mai fa-mi altele. Nu e buna lumina, nu e bun unghiul, e un cos de gunoi in spate! Petrec foarte multe ore pe mobil, ceea ce este foarte deranjat pentru cei din jur.

Se castiga foarte bine din viata de antreprenor sau influencer. Poti sa ai o viata linistita din punct de vedere financiar. Viata aceasta de antreprenor implica foarte mult. Intretinerea este de la un anumit punct solicitanta, cand tu de dimineata si pana seara trebuie sa fii ca si scoasa din cutie. Practic asta este jobul meu.

Daca nu sunt scoasa din cutie, s-ar putea ca maine brand-urile sa nu ma mai caute sa le reprezint. Pentru ca imaginea, ceea ce eu acum vand, trebuie sa fie curata, atent analizata si intretinuta.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here