Loading...

Oana Lis, in varsta de 40 de ani l-a cunoscut acum mai bine de 21 de ani pe actualul sau barbat, Viorel Lis in varsta de 75 de ani. Ca o coincidenta ciudata, ambii sunt nascuti pe data de 19 martie, insa ii despart nu mai putin de 35 de ani.

Atunci cand Oana l-a cunoscut pentru prima oara pe fostul edil al Capitalei, el era casatorit cu fosta lui sotie, Tudora Gheorghe, alaturi de care avea si doi copii, un baietel si o fata. Blonda isi aminteste cu drag de inceputurile relatiei lor, chiar daca nu a fost una deloc usoara, ea ajungand sa il convinga pe el sa isi paraseasca sotia pentru a fi impreuna cu ea. Viorel s-a conformat la acea vreme, si la scurt timp a divortat de Tudora.

Viorel era inca primar al Capitalei in acea perioada si a inceput o relatie cu adolescenta Oana. El era casatorit de 16 ani cu sotia lui, Tudora, de care a divortat insa cu un mare scandal in urma cu 15 ani, din momentul in care Oana a devenit iubita lui oficiala.

Oana a pulicat pe Facebook o fotografie nostalgica din acea perioada a vietii lor, scriind la descriere: “Eu, la 19 ani. Oana de atunci: naiva, jucausa, increzatoare in oameni si cu asteptari de al ei”. Ea este impreuna cu Viorel Lis din anul 1998, insa s-au cununat civil abia in anul 2009, atunci cand ea l-a cerut de barbat pe fostul primar, aflat deja la a treia casnicie. Dupa inca doi ani, Viorel a cerut-o pe ea de sotie in mijlocul unui magazin de bijuterii, iar mai apoi, in cursul aceluiasi an, ea a imbracat rochia de mireasa.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here