Gabriela Cristea este o mamica si o sotie implinita. Alaturi de partenerul sau de viata, Tavi Clonda, ea aredoua fetite superbe. In urma cu putin timp, vedeta de televiziune i-a dat nastere mezinei familiei.

Cei doi soti au povestit recent despre relatia pe care o au cele doua fiice ale lor una cu cealaalta, dar si despre alaptatul lor. Prezentatoarea TV si-a dorit foarte mult sa aiba copii, iar prima sarcina a fost una foarte asteptata, intrucat i-a fost dificil sa ramana insarcinata si a apelat la numeroase fertilizari in vitro. Cea de-a doua sarcina insa a fost chiar o surpriza pentru ei, nefiind planificata.

Victoria, fiica cea mare a Gabrielei si a lui Tavi nu da semne ca este geloasa pe cea mica, pe Iris, insa cei doi simt o diferenta in comportamentul ei. Tipa foarte mult, nu ii convine mai nimic si isi doreste sa stea foarte mult cu aprintii si in special in brate,

„E mai complicat un pic, nu arata ca ar fi geloasa, dar noi o simtim. La inceput, in primele zile, nu o baga in seama efectiv. Vedea ca e acolo, dar nu o lua in seama, ca si cum nu ar fi existat. Mai apoi, usor-usor, s-a obisnuit cu ea. Stie ca e un copil la noi si nu mai pleaca, deci o fi al nostru. Crizele de gelozie nu i-au trecut si banuiesc ca or sa mai fie mult timp de acum incolo. Nu se opreste din tipat, nu ii convine nimic, nu prea mananca si vrea sa stea foarte mult cu noi, cu mine si cu Gabriela”, a declarat Tavi Clonda pentru viva.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here